Magunkról

Bemutatkozás

A Dág Községi Sportegyesület 1947-ben alakult meg. A 946 fős kis falunak hatalmas teljesítmény, hogy az országos röplabda versenyeken 2016-ig az élvonalban szerepelt felnőtt NB.I.-es csapatunk. Jelenleg egyesületünk utánpótlás neveléssel foglalkozik, de jövőbeli célunkként szerepel, egy felnőtt csapat is.

Az egyesületnek az évtizedek során labdarúgó-, röplabda-, asztalitenisz-, sakk szakosztálya is volt. Jelenleg két szakosztállyal, a nagy hagyományokkal bíró röplabdával, és az ismét reneszánszát élő asztalitenisz szakosztállyal működik. Egyesületünk fejlődése is töretlen, főképp, hogy a röplabda bekerült a csapat látványsportágak közé, így részesülhet TAO támogatásban is.

Idén már 4 korosztályban indulnak csapataink a Magyar Röplabda Szövetség bajnoki rendszerében. Fiú kategóriában a mini, gyermek és serdülő korosztályban, míg a lányoknál miniben veszünk részt. Mellette továbbra is elindulunk Manó, Szupermini és Kismini versenyeken. A Röplabda Szakosztály jelenleg több, mint 50 igazolt versenyzővel rendelkezik, de mellette vannak olyan gyerekek is, akik még nincsenek versenyeztetve.

A Dág KSE Asztalitenisz szakosztálya 13 felnőtt és 3 utánpótlás korú játékossal kezdte meg az edzéseket, 2017. augusztusában. A Dág KSE Asztalitenisz Szakosztály Megyei II. osztályban, míg a második számú csapat a Megye III. osztályban indult. Az indulás óta eltelt időben a szakosztály dinamikusan fejlődik.  Jelenleg 29 fő a taglétszám.

Mindkét szakosztályunk az edzéseiket, az Oszuska Miklós Sportcsarnokban tartja.

Alapadatok

Teljes név

Dág Községi Sportegyesület

Rövid név:Dág KSE
Alapítva:1947.
Színfehér, piros
Cím:2522, Dág, Deák Ferenc u.28.
Levelezési cím:

2522 Dág, Táncsics M.u.10.

Telefon:

(30) 6766-519

E-mail:

info@dagkse.hu

Weboldal:

www.dagkse.hu 

Adószám:

19889737-1-11

Számlaszám:11740023-20027681
Számlavezető:OTP Bank
 
 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.