A legjobb 12 csapat között

OSB

  1. március 18-án már a legjobb 12 csapat között folytatódtak az Országos Serdülő Bajnokság küzdelmei. A Dág KSE csapata ezúttal felforgatott kezdő csapattal 4! játékosa nélkül volt kénytelen helytállni. Csapatunkban több fiatal léphetett pályára, olyanok, akik még a gyermek bajnokságban is fiatalnak számítanak. Ennek okán várható volt az eredmény, viszont a tisztes helytállást tűztük ki célul, ami többé kevésbé sikerült is. Külön öröm volt, hogy a Pénzügy
  2. őr ellen játékban voltunk, az eredmény alakulása a mi hibáinknak volt köszönhető. Vállalható volt és lelkes a Kecskemét elleni küzdelem, a Kaposvárt viszont csak egy szettben tudtuk szorongatni.
    Edzői értékelés: lelkesek voltak a fiúk, a játék lehetett volna jobb, ettől függetlenül büszke vagyok rájuk, hisz a fiataloknak jó tanuló lecke volt. Edzünk tovább, hogy az élvonalhoz közelebb zárkózzunk.

Dág KSE:Kletner János, Steiner Bálint, Baumann Gergő, Soczó Levente, Vittek Ádám, Sztanyó Bertalan, Czibula Bence, Kollárik Bálint, Kucsik Patrik.Edző: Kiss Kálmán.

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük