Nemzetközi röplabda tornát rendezett a Dág KSE

A múlt hét végén, április 14-én (vasárnap) nemzetközi röplabda tornát rendezett a Dág KSE, ezúttal Tatán!

Két okból Tatán. Az egyik ok a röplabda népszerűsítése volt településünkön kívül, a másik pedig hogy egy új csarnokban, egyszerre három pályán lebonyolítva színvonalas versenyt rendezhessünk. 
Ez össze is jött, hisz országos szinten is kiemelkedő együttesek fogadták el a meghívást. Komarno csapatával kiegészülve szinte a legerősebb U15-ös versenyt sikerült összehozni. 
9 csapat, három csoportban teljesítette a csoportmecceket, majd a keresztjáték után megmérkőztek az 1-3, 4-6, 7-9 helyekért!
A nagy csatákban a Dág KSE U15-ös csapatán kívül az U13 korosztály is részt vett, megmutatva, hogy nem hiába saját korosztályuk egyik legjobbjai, a nagyobbakkal is felveszik a versenyt. Hozzá kell tenni, hogy ezek a srácok előző nap még Sümegen lettek 2. helyzettek egy OMB fordulón!

U15-ös együttesünk a Dunaújváros, majd a Székesfehérvár legyőzése után nagy csatában múlta felül a Szeged gárdáját. A helyosztókon a végső győztes Komarno és a Kecskemét viszont jobbnak bizonyult náluk! Ezzel az előkelő 3. helyen zártak a fiúk. A torna legjobb Dág KSE játékosa Sztanyó Bertalan lett.

I. Dág Kupa (Tata) végeredménye:

1. VK Saprtak UJS (Komarno)
2. KESI (Kecskemét)
3. Dág KSE
4. Dabronc-Marcal Völgye (Sümeg)
5. Felsővárosi Fésűs RSA (Székesfehérvár)
6. Szegedi RSE
7. Pénzügyőr SE
8. DSE (Dunaújváros)
9. Dág KSE U13

Dág KSE: Czibula Bence, Sztanyó Bertalan, Kollárik Bálint, Bandi Bernát, Tálos Péter, Heller Zsolt, Heller Szabolcs, Kucsik Patrik, Tavasi Kristóf
Edző: Kiss Kálmán

Dág KSE U13: Eichardt Konrád, Pongó Zalán, Molnár Tamás, Katona Máté, Lieber Levente, Somogyi Barnabás, Somogyi Bálint, Rónai Antal, Alszegi Bernát, Quintz Krisztián, Knobloch ferenc
Edző: Buzás Miklós

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük