BAJNOKI EREDMÉNYEK!

Kicsit sűrű volt a programja csapatainknak az elmúlt két hétben. Halasztott mérkőzések, bajnoki szünet, egy kis kirándulás az Asztalitenisz VB-re, edzések, húsvét….  A színes húsvéti tojások mellett sok-sok bajnoki ponttal is gazdagodtunk! Íme a részletek:
Vértesszőlős II – Dág I. 3 : 15 
Első számú CSAPATUNK ezzel a győzelemmel bebiztosította a helyét a tabella 2. helyén. Már csak egy bajnoki mérkőzés vár ránk ebben a bajnokságban. Jövő héten pénteken 05.10-én az éllovas Tokod csapata látogat hozzánk /kezdés 19.00 / A tokodi legények még pontot sem vesztettek ebben az idényben, így „csont” nélkül nyerik a bajnokságot, hacsak „valami csoda nem történik pénteken Dágon….”    De tudjuk, hogy csodák nincsenek…

 Fejet kell hajtanunk a sokkal erősebb gárda előtt. sajnos így nem sikerül a tervünk, hogy „haza hozzuk” a Pósfai Attila Trófeát – a Megye I. bajnoki kupáját. 
II. CSAPATUNK több mérkőzést is játszott, íme az eredmények: 
TATA IV. – DÁG II. 11 : 7
Dág II. – Esztergom III. 10 : 8

Dág II. – Ács II. 9 : 9 
Tata már /ifjú titán / bajnok csapata ellen ez az eredmény igen szép teljesítmény! Ha a csapatok átlag életkorát nézzük, akkor egy kicsit elgondolkodtató….. A mi „öreg fiainknak” egy szerencséjük van, hogy az ellenfelünk jövőre már az első osztályban indul.  Másik két ellenfelünk – két szomszédunk a tabellán – ellen szerzett három pont igen biztató a jövőre nézve! 
III. számú csapatunk eredménye:
Dág III – Ács III. 7 : 3
A bajnokság végére „összeért” a CSAPAT! 
GRATULÁLUNK minden játékosnak! 
Még egy forduló és vége a bajnokságnak 
…..és kezdődhet a munka a jövő évi szezonra! 
Tervek vannak!!!!  
HAJRA DÁG!!!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük