Csúcsra járattuk a pingpong asztalokat!

Aki ezen a hétvégén ellátogatott hozzánk, annak igazán nem lehetett panasz! Nyolc egyesület, több mint 50 játékosa / megyei és NB-s / sok-sok néző, jó hangulat, hatalmas akarat és lelkesedés, és Somosi Miklós a magyar felnőtt férfi válogatott edzője várta a játékosokat és az érdeklődőket. 

Délelőtt Dág négy csapatához egy-egy ellenfél érkezett edző mérkőzésre:
Dág I – Tardos NB III. 9: 9
Dág II – Mogyorósbánya /Megye II/ 8:10
Dág III- Lábatlan / Megye III / 9:9
Dág IV /hobbi/ – Kesztölc /Megye III/ 1:17

Bajnokságokban résztvevő csapatainkhoz erre a napra próbáltunk erősebb ellenfeleket hívni edzőpartnernek. Köszönet minden CSAPATNAK, hogy elfogadták a meghívásunkat, és egy nagyot küzdöttünk ezen a délelőttön. Amint az az eredményekből is látszik csapataink nem vallottak szégyent!!! Dág IV. csapata átesett a „tűzkeresztségen” és lejátszotta első bajnoki mérkőzését. Az ellenfél jóval tapasztaltabb rutinos „öreg rókákból” álló csapata előtt most fejet kellett hajtani, de a mérkőzés arra jó volt, hogy játékosaink fel tudták mérni, hogy hol is tartanak játéktudásilag. Jöhet az edzés! 

Az ebéd és némi pihenés után ismét benépesedett a csarnok. Köszönet minden NB-s és megyei játékosnak akik elfogadták meghívásunkat, és vállalták az edzőpartner szerepét ezen a napon. A Somosi Miklós által vezetett edzésen utánpótlás gyerekeink és megye II-III játékosaink kaptak egy kis ízelítőt abból, hogy milyen is az ha komolyan veszik az edzést…. Miklós remek edzést vezényelt játékosainknak!!! Sok-sok tapasztalatot szereztünk ezen a napon, amit már a következő edzésen beépíthetünk az itt folyó munkába. Köszönet a felénk mutatott türelemért és alázatért, ahogy a válogatott játékosok után az amatőr játékosainkhoz viszonyult és „fertőzte” őket tovább a játék szeretetével!!! Bízunk benne, hogy még sok edzést vezet nálunk!!! Mi sok szeretettel várjuk legközelebb is!!! 
Az edző meccsek, a profi edzés meg volt, jövő héten kezdődhet bajnokság!!! 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük