UTÁNPÓTLÁS CSAPATBAJNOKSÁG – DÁG

Ma hosszú és kimerítő napjuk volt utánpótlás asztalitenisz játékosainknak. Reggel 9.órától két ligában 17 csapat kezdte meg a csapatbajnokság első fordulóját. Tatabánya, Tata, Esztergom, Nyergesújfalu és Dág játékosai mérték össze tudásukat két ligában. Az első ligába 7 csapat, míg a második ligába 10 nevezés érkezett. Mind a két ligában minden csapat játszik mindenkivel. A mai napon 5 fordulót került megrendezésre. Remekül sikerült csapatainknak a mai nap! A második ligában a Tatai AC játékosai nem sok esélyt adtak ellenfeleiknek. Pósfai Bendegúznak és Wieszt Dorinának a három TAC-os csapat közül egyet azonban sikerült legyőzniük, csak úgy mint Esztergom csapatát. Jelenleg a harmadik helyen állnak a tabellán. 
A második ligában azonban a DÁG KSE csapatai hengereltek! A Varga Csanád – Juhász Tamás, a Pósfai Petra – Wieszt Kitti és a Kletner Zsolt – Szabó Holman Dani alkotta csapatok közül senki sem szenvedett el vereséget!!!

A Bóna Györg – Patta Dávig – Valovics Panka alkotta csapat pedig csak egy vereséget szenvedett. Az első három helyen DÁG csapatai szerepelnek! A következő fordulóban már csak az a kérdés, hogy melyik csapatunk nyeri meg a bajnokságot! Jó volt látni ennyi gyereket és csapatot a versenyen! Egy kis „nosztalgiázás” is belefért a meccsek közötti szünetben.

Régi gyerekkori játszótársakkal felelevenítettük a mi „öregek” /Pósfai Zsolt  / idejében milyen is volt egy ilyen verseny.Egy kicsit több gyerek volt…. Több csapat nevelt utánpótlást… Ezért a jelen helyzetben óriási kincsnek tekinthető minden olyan egyesület, ahol utánpótlás nevelés folyik. MINDEN ELISMERÉSÜNK EZEN EGYESÜLETEKÉ!!! Bízunk benne, hogy évről évre egyre több csapat látja be azt, hogy a jövő a GYEREKEKÉ! Nekünk itt Dágon hatalmas szerencsénk van! Köszönet Mindenkinek akit részt vesz és hozzájárul ahhoz, hogy egyesületünkben ennyi gyerek játszhat! Köszönet a felnőtt játékosoknak, akik segítik a gyerekekkel való munkát. Akik segítenek abban, hogy még évek múlva is legyen arra esély, hogy szólhasson a buzdítás és legyen kit buzdítani , hogy HAJRÁ DÁG!!!!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük